Szilveszteri Hegyimaraton Cikkek 
Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2015. Szilveszter
Beszámoló MMM 2015.12.31.
Egy helyen a versenyen készült fényképek
Egyéni beszámolók
A Mountain Man Marathon idei sajtószereplése
Idén ő volt a leggyorsabb: Bicsák Bence
Maratoni részidők: ahogy a chip-ek rögzítették
2015 maratoni hősei
Nagyszerű verseny a 20 éves évfordulón!
A Városi TV-ben a Mountain Man Marathon!
Villámjelentés
Ahogy 20 éve mindig az év utolsó napján: Szilveszteri Hegyimaraton!
Hármat kell még aludni...
Kétszázezer oldalletöltés!
Közeleg a verseny - fontos információk a rendezéssel kapcsolatban!
Európa bajnokot köszönthetünk az idei versenyen Molnár Adél személyében
Versenykiírás: XXI. Egerszegi Mountain Man Marathon
Megkezdődtek az előkészületek: Hegyimaraton 2015-ben is!


Támogatók:DecathlonVitalux Zala KftERBG SystemHIGH5 Sports NutritionVöllervill üzletKnauf InsulationDiamant Gépszervizdr Iván & TsaJánkahegyi Gyuri CsárdaGreenzone KerékpárboltZALA-MÜLLEX Kft


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEGöcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó EgyesületEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Hármat kell még aludni...
2015.12.28


Egyre közeledik a rajt időpontja, igyekszünk néhány hasznos információval szolgálni a régi-új versenyzők, illetve a rendezvény iránt érdeklődők számára.

 

  • Holnap, azaz kedden déli 12 óra az előnevezés végső határideje. Az eddigi regisztrálók száma már átlépte a 230-at, ami rekord a Szilveszteri Hegyimaraton 20 éves történetében. Az előnevezéssel nemcsak a rendezők dolgát könnyíted meg, hanem saját magadon is segítesz (rövidebb ideig kell sorban állnod 31-én, és kedvezményes nevezési díjat fizetsz). Fontos: az előnevezés csak akkor érvényes, ha ugyanezzel a határidővel megtörténik a befizetés is a Zalaegerszegi Triatlon Klub OTP számlájára: 11749008-20149406. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a nevet és a választott távot!

 

  • Kérünk mindenkit, akár nevezett előre, akár még a helyszínen szeretné ezt intézni, hogy érkezzen minél korábban! A versenyiroda 7:15-től már nyitva lesz, elméletileg 8:45-ig elfogadjuk még a nevezéseket, de a torlódás elkerülése érdekében senki ne hagyja az utolsó pillanatra.

 

  • Minden más szempontból is rekord nagyságú érdeklődés mutatkozik a Szilveszteri Hegyimaraton iránt, a jelek szerint az eddigi legtöbb résztvevő fogja futással búcsúztatni az óévet. Néhány beszédes adat: a weboldal összesített látogatottsága (oldalletöltése) tegnap átlépte a 200 ezret. A Facebook csoport létszáma is folyamatosan duzzad, közel jár már az 500-hoz. Egyedül az elmúlt 24 órában 35 nevezés futott be, és résztvevőket várunk nemcsak a szomszéd megyékből és Budapestről, hanem még Spanyolországból és Németországból is.

 

  • Az időjárás előrejelzések szerint nagy valószínűséggel napsütéses, de hideg idő vár ránk az év utolsó délelőttjén. Nem túl erős szél mellett 0 fok közelében (de inkább néhány fokkal alatta) lesz majd a hőmérséklet a verseny ideje alatt. Futáshoz nem rossz idő, de alaposan fel kell öltözni, és az esetlegesen csúszó utak miatt is vigyázni kell majd!

 

  • A Decathlon-nak köszönjük az idei támogatásukat is, plakátjukon már olvasható a XXI. Mountain Man Marathon hírverése!

 A hozzászólás az idei nevezés kiírásáig kikapcsolva.

A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 116