Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2017. Szilveszter
Összefoglaló: óriási siker volt a XXIII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon!
Szereplés a zalaegerszegi televízióban
Találd meg a sportközösséged!
Egyéni beszámolók
MMM Finishers
MMM Hősök 2017-ben
Egy helyen a futásról készült képek
Idei sajtószereplés
Online eredmények!
Villámjelentés
Huszonharmadszor is nekivágunk!
Rekordszámú futóval zárult az előnevezés!
Kellemes ünnepeket, jó készülődést az év utolsó napjaira!
Ismerd meg a pályát - kicsit másképp!
Idén sem marad el a pályabejárás: várunk december 17-én, vasárnap
Versenykiírás: XXIII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon
Hegyimaraton huszonharmadszor is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Rekordszámú futóval zárult az előnevezés!
2017.12.28


December 27-én este lezárult az online előnevezés lehetősége. A tavalyi 304 előnevezővel szemben idén több mint 450-en jelentkeztek máris a futóversenyre, így minden bizonnyal az eddigi legnagyobb mezőny vág majd neki a távnak vasárnap reggel (az eddigi csúcs 436 futó még 2015-ből). Örömteli a sportos évbúcsúztatás iránt mutatkozó növekvő érdeklődés, de ez fokozott figyelmet és türelmet igényel majd mind a szervezők, mind a futók részéről.

Kérünk tehát mindenkit, figyelmesen olvassa át az alábbi technikai információkat!

  • Helyszíni nevezés A kiírás szerint 8:40-ig van még lehetőség helyszíni nevezésre, de nagyon kérünk mindenkit, lehetőség szerint ne hagyja az utolsó pillanatra az érkezést. A versenyiroda nyitása 7:00, ha szeretnéd elkerülni a hosszú sorbanállást, és nyugodtan szeretnél ráhangolódni a futásra, gyere minél korábban. 
  • Szülői hozzájárulás 18 éven aluli résztvevők a szülők jóváhagyásával indulhatnak a rendezvényen (kivéve a 3,5 km-es távot, ott nincs szükség hozzájárulásra). A rajt előtt ehhez mindenki kap egy formanyomtatványt, de aki szeretne előre készülni, letöltheti a lapot innen és hozhatja (kitöltve és aláírva) a nevezéshez.
  • Időmérés Idén a korido.hu által először chip-es időmérés lesz a versenyen. Egyedi rajtszám ezúttal nem lesz, minden adatot a bokán, neoprén pánttal viselhető chip fog rögzíteni. A chipet a rajtcsomagban találjátok meg, rögzítsétek alaposan! Fontos! A verseny végén vissza kell adni a chipeket! Kérjük erre legyetek tekintettel, a hiányzó chipek név alapján visszakereshetők, az értékét megtéríttetjük!
  • Eredményhirdetés Az eredményhirdetés várható kezdési időpontja 13:00, várunk rá mindenkit, hiszen előtte tombola sorsolás! A rajtcsomagban találtok egy névjegykártyát, egyedi azonosító számmal a hátoldalán. A sorsoláson ezzel a kártyával tudtok részt venni.
  • Közlekedés A verseny útvonalán útlezárás nincs, kérünk mindenkit a KRESZ szabályainak betartására! A veszélyes kereszteződésekben biztosítjuk az átfutást, de ez nem mentesít senkit az elsőbbség megadás alól!
  • Trikó A szervezők kérése, hogy mindenki viselje a rajtszámokkal együtt kiosztott trikót, mutassuk meg, milyen összetartó csapat a futók nagy családja! Nagyszerű látvány lesz közel félezer sportoló egységes felsőben!
  • Frissítés A futás előtt a Deák szakközépiskola tornatermében bőségesen találhattok majd frissítőket. Az útvonalon a következő helyeken tudtok frissíteni: 8. km Jánka hegyi Gyuri Csárda, 15. km Botfa, 18. km Bozsok, 24. km Csácsi hegy, 32. km Bútorgyár (Malom utca). Valamennyi frissítőpontnál vizet, teát és szőlőcukrot kaphattok, és persze némi biztatást a folytatáshoz! :) Ha sikerült célba érnetek, tea, szendvics, üdítő, forralt bor vár rátok!
  • Időjárás Ne vegye még senki készpénznek, de az előrejelzések szerint 4-5 fok, kicsit felhős de száraz idő, gyenge szél várható a rajt idejére. Ha így lesz, az tökéletes futóidőnek mondható, minden adott tehát egy kiváló hangulatú évbúcsúztatáshoz!


MMM 2017.
ide kattintva tudod megnyitni a Facebook eseményt

A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 188