Szilveszteri Hegyimaraton Cikkek 
Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2017. Szilveszter
Összefoglaló: óriási siker volt a XXIII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon!
Szereplés a zalaegerszegi televízióban
Találd meg a sportközösséged!
Egyéni beszámolók
MMM Finishers
MMM Hősök 2017-ben
Egy helyen a futásról készült képek
Idei sajtószereplés
Online eredmények!
Villámjelentés
Huszonharmadszor is nekivágunk!
Rekordszámú futóval zárult az előnevezés!
Kellemes ünnepeket, jó készülődést az év utolsó napjaira!
Ismerd meg a pályát - kicsit másképp!
Idén sem marad el a pályabejárás: várunk december 17-én, vasárnap
Versenykiírás: XXIII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon
Hegyimaraton huszonharmadszor is!


Támogatók:DecathlonVitalux Zala KftERBG SystemHIGH5 Sports NutritionVöllervill üzletKnauf InsulationDiamant Gépszervizdr Iván & TsaJánkahegyi Gyuri CsárdaGreenzone KerékpárboltZALA-MÜLLEX Kft


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEGöcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó EgyesületEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Rekordszámú futóval zárult az előnevezés!
2017.12.28


December 27-én este lezárult az online előnevezés lehetősége. A tavalyi 304 előnevezővel szemben idén több mint 450-en jelentkeztek máris a futóversenyre, így minden bizonnyal az eddigi legnagyobb mezőny vág majd neki a távnak vasárnap reggel (az eddigi csúcs 436 futó még 2015-ből). Örömteli a sportos évbúcsúztatás iránt mutatkozó növekvő érdeklődés, de ez fokozott figyelmet és türelmet igényel majd mind a szervezők, mind a futók részéről.

Kérünk tehát mindenkit, figyelmesen olvassa át az alábbi technikai információkat!

  • Helyszíni nevezés A kiírás szerint 8:40-ig van még lehetőség helyszíni nevezésre, de nagyon kérünk mindenkit, lehetőség szerint ne hagyja az utolsó pillanatra az érkezést. A versenyiroda nyitása 7:00, ha szeretnéd elkerülni a hosszú sorbanállást, és nyugodtan szeretnél ráhangolódni a futásra, gyere minél korábban. 
  • Szülői hozzájárulás 18 éven aluli résztvevők a szülők jóváhagyásával indulhatnak a rendezvényen (kivéve a 3,5 km-es távot, ott nincs szükség hozzájárulásra). A rajt előtt ehhez mindenki kap egy formanyomtatványt, de aki szeretne előre készülni, letöltheti a lapot innen és hozhatja (kitöltve és aláírva) a nevezéshez.
  • Időmérés Idén a korido.hu által először chip-es időmérés lesz a versenyen. Egyedi rajtszám ezúttal nem lesz, minden adatot a bokán, neoprén pánttal viselhető chip fog rögzíteni. A chipet a rajtcsomagban találjátok meg, rögzítsétek alaposan! Fontos! A verseny végén vissza kell adni a chipeket! Kérjük erre legyetek tekintettel, a hiányzó chipek név alapján visszakereshetők, az értékét megtéríttetjük!
  • Eredményhirdetés Az eredményhirdetés várható kezdési időpontja 13:00, várunk rá mindenkit, hiszen előtte tombola sorsolás! A rajtcsomagban találtok egy névjegykártyát, egyedi azonosító számmal a hátoldalán. A sorsoláson ezzel a kártyával tudtok részt venni.
  • Közlekedés A verseny útvonalán útlezárás nincs, kérünk mindenkit a KRESZ szabályainak betartására! A veszélyes kereszteződésekben biztosítjuk az átfutást, de ez nem mentesít senkit az elsőbbség megadás alól!
  • Trikó A szervezők kérése, hogy mindenki viselje a rajtszámokkal együtt kiosztott trikót, mutassuk meg, milyen összetartó csapat a futók nagy családja! Nagyszerű látvány lesz közel félezer sportoló egységes felsőben!
  • Frissítés A futás előtt a Deák szakközépiskola tornatermében bőségesen találhattok majd frissítőket. Az útvonalon a következő helyeken tudtok frissíteni: 8. km Jánka hegyi Gyuri Csárda, 15. km Botfa, 18. km Bozsok, 24. km Csácsi hegy, 32. km Bútorgyár (Malom utca). Valamennyi frissítőpontnál vizet, teát és szőlőcukrot kaphattok, és persze némi biztatást a folytatáshoz! :) Ha sikerült célba érnetek, tea, szendvics, üdítő, forralt bor vár rátok!
  • Időjárás Ne vegye még senki készpénznek, de az előrejelzések szerint 4-5 fok, kicsit felhős de száraz idő, gyenge szél várható a rajt idejére. Ha így lesz, az tökéletes futóidőnek mondható, minden adott tehát egy kiváló hangulatú évbúcsúztatáshoz!


A hozzászólás az idei nevezés kiírásáig kikapcsolva.

A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 252