Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2019. Szilveszter
Kerek félezer résztvevővel zárult a jubileumi MMM!
Málics Hajnalka, az eddigi leggyorsabb hölgy az MMM történetében
Albumok a versenyről
Sajtószereplés
MMM Marathon Finishers
MMM Marathoni Hősök
Online eredmények a weboldalunkon is
Villámjelentés
25. Szilveszteri Hegyimaraton: The Show Must Go On!
Technikai információk
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk az oldal olvasóinak!
Ünnepi interjúk a 25. hegyimaraton alkalmából!
Versenykiírás: XXV. EGERSZEGI DECATHLON MOUNTAIN MAN MARATHON


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Technikai információk
2019.12.29


XXV. Decathlon Mountain Man Marathon

Fontos információk a versenyről

  • Előnevezés December 27-én este lezárult az online előnevezés lehetősége. Idén december 27-ig több mint 470-en jelentkeztek a futóversenyre. December 30-án délig van még lehetőség a nevezési díj banki átutalására, de aki nem kap tőlünk visszaigazolást a befizetésről és még nem vette át a rajtcsomagot, kérjük hozza magával a versenyre a banki utalásról kapott igazolást.
  • Rajt Fontos kiemelni, hogy a rajtok változtak: 8:30 maratoni táv, 9:30 10 km és 24 km, 9:40 3,5 km
  • Uszoda A verseny után mindenkit várnak a városi uszodában 13:00-15:45 között, a belépés rajtszámmal díjtalan!
  • Rajtcsomag átvétel Előzetes rajtcsomag átvétel a Decathlon zalaegerszegi áruházában: december 28-án 10.00-19.45 között, illetve december 29-én 9.00-18.00 között. Az előzetes rajtcsomag átvételt csak a befizetett nevezési díjjal rendelkező nevezők vehetik igénybe!
  • Helyszín Mint minden évben most is a Deák Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola ad helyet a rendezvénynek. A versenyiroda (ruhatárral) 7.30-tól várja a sportolókat, 9.10-ig lehet nevezni és a rajtcsomagokat átvenni, kivétel a maratoni távot teljesítőknek akik 8.30-kor rajtolnak! Ha van nyomtatód, előre is kitöltheted a nevezési dokummentumokat: Nevezési lap és Szülői nyilatkozat.Aki tudja az használja ki az előzetes rajtcsomagátvétel lehetőségét, jelentősen megkönnyítve így a szervezők munkáját.
  • Időmérés A korido.hu méri ismét az időt, amely chipes rendszerű lesz. Mindenki egyedi rajtszámot kap (rajtcsomagban) amit a trikó elején jól láthatóan kell elhelyezni, ez nagyon fontos mert a pálya több pontján lesz ellenőrzés, csak így tudjuk leolvasni a számokat. A rajtnál mindenképpen át kell haladni a szőnyegen. Megkérünk mindenkit, hogy kerülje a tolakodást, a rendszer nettó időt mér tehát amikor áthaladsz a szőnyegen csak akkor indul az órád. A célban szintén a szőnyegen kell áthaladnod. A rajtszámot megtarthatod!
  • Közlekedés A verseny útvonalán útlezárás nincs, kérünk mindenkit a KRESZ szabályainak betartására! A veszélyes kereszteződésekben polgárőrök biztosítják az átfutást, de ez nem mentesít senkit az elsőbbség megadás alól! A közlekedési lámpák jelzéseire fokozottan figyeljetek, a szabályok betartása kötelező!
  • Frissítés A futás előtt a Deák szakközépiskola tornatermében bőségesen találhattok majd frissítőket. Az útvonalon a következő helyeken tudtok frissíteni: 8. km Jánka hegyi Gyuri Csárda, 15. km Botfa, 18. km Bozsok, 24. km Csácsi hegy, 29 km Stadion, 32. km Bútorgyár (Malom utca). Valamennyi frissítőpontnál vizet, teát és szőlőcukrot kaphattok, és persze némi biztatást a folytatáshoz! :) Ha sikerült célba érnetek, tea, szendvics, üdítő, forralt bor vár rátok! A maratoni távon lehetőség van a sportcsarnokhoz leadni az egyéni frissítést a versenyirodában a rajt előtt.
  • Eredményhirdetés A 3,5 km-es távon 10:45, a többi távon 13:00 az eredményhirdetés tervezett időpontja.
  • Időjárás Ne vegye senki készpénznek, de az előrejelzések szerint 0-3 fok, felhős de száraz idő, gyenge szél várható Zalaegerszegen a futás idejére, ennek megfelelően készüljön mindenki megfelelő ruházattal.


MMM 2019.
ide kattintva tudod megnyitni a Facebook eseményt

A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 238