Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2018. Szilveszter
Ez volt a XXIV. Decathlon Mountain Man Marathon!
Egyéni versenybeszámolók
Albumok a versenyről
Sajtószereplés
MMM Marathon Finishers
MMM Marathoni Hősök
Online eredmények az oldalunkon is
Villámjelentés
A huszonnegyedik következik!
Technikai információk két nappal a verseny előtt
Boldog Karácsonyt kívánunk az oldal minden olvasójának!
Szittár Rudolf és Lőrincz Endre: bemutatjuk a maratoni táv húszszoros teljesítőit
Fussunk együtt az év zárásaként! - interjú a tavalyi győztessel, Tiricz Irénnel
Versenykiírás: XXIV. EGERSZEGI DECATHLON MOUNTAIN MAN MARATHON


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Technikai információk két nappal a verseny előtt
2018.12.29


Az előnevezők száma (kicsivel 500 fölött) rekordrészvételt sejtet (az eddigi csúcs a tavalyi 509 célbaérkező). A hatalmas érdeklődés egyben fokozott figyelmet is igényel mind a szervezők, mind a résztvevők részéről, szeretnénk néhány hasznos információval megkönnyíteni a futásra való nyugodt felkészülést, ráhangolódást.

  • Helyszíni nevezés A kiírás szerint 31-én 8:40-ig van még lehetőség helyszíni nevezésre, de nagyon kérünk mindenkit, lehetőség szerint ne hagyja az utolsó pillanatra az érkezést. A versenyiroda nyitása 7:00, ha szeretnéd elkerülni a hosszú sorbanállást, és nyugodtan szeretnél ráhangolódni a futásra, gyere minél korábban.
  • Rajtcsomagok előzetes átvétele Az MMM történetében most először lehetőségetek van a rajtcsomagok előzetes átvételére!!! Feltételek: érvényes regisztráció a www.korido.hu felületén (december 27. éjfélig volt lehetséges), illetve az egyesület bankszámlájára beérkezett nevezési díj! A végleges, valamennyi beérkezett díjat is tartalmazó regisztrációs listát ma 20.30-tól a http://korido.hu/2018Hegyimaraton_list oldalon találhatod meg. Ha utaltál, és mégsem látsz zöld pipát a neved mellett, kérjük, hogy hozd magaddal a befizetést igazoló bizonylatot! Helyszín: A Decathlon Zalaegerszeg áruház előtere, bejárattól jobbra! Időrend: december 29. szombat, 12.00 – 18.00, december 30. vasárnap, 9.00 – 12.00 Gyere, vedd át előre a rajtcsomagod!
  • Eredményhirdetés Az eredményhirdetés várható kezdési időpontja: 10 km-es távnak 11:00, a többi távnak 13:00, várunk rá mindenkit, hiszen előtte tombola sorsolás! A rajtcsomagban találtok egy névjegykártyát, egyedi azonosító számmal a hátoldalán. A sorsoláson ezzel a kártyával tudtok részt venni.
  • Közlekedés A verseny útvonalán útlezárás nincs, kérünk mindenkit a KRESZ szabályainak betartására! A veszélyes kereszteződésekben biztosítjuk az átfutást, de ez nem mentesít senkit az elsőbbség megadás alól!
  • Trikó A szervezők kérése, hogy mindenki viselje a rajtcsomaggal együtt kiosztott trikót, mutassuk meg, milyen összetartó csapat a futók nagy családja! Nagyszerű látvány lesz félezer sportoló egységes felsőben!
  • Ruhatár Közkívánatra az egyik tanteremből ruhatárat alakítunk ki, ahová a rajtszámod alapján beteheted a ruháidat, csomagodat. Fontos! A kiadás szintén a rajtszám felmutatása alapján fog történni!
  • Frissítés A futás előtt a Deák szakközépiskola tornatermében bőségesen találhattok majd frissítőket. Az útvonalon a következő helyeken tudtok frissíteni a tervek szerint: 8. km Jánka hegyi Gyuri Csárda, 15. km Botfa, 20. km Bozsok, 24. km Csácsi hegy, 30. km Sportcsarnok, 35. km Gógány hegy eleje. Valamennyi frissítőpontnál vizet, teát és szőlőcukrot kaphattok, és persze némi biztatást a folytatáshoz! :) Ha sikerült célba érnetek, tea, szendvics, üdítő, forralt bor vár rátok!
  • Időjárás Ne vegye még senki készpénznek, de az előrejelzések szerint 3-4 fok, felhős de száraz idő, viszont viharos északi szél várható a rajt idejére. A szél miatt nyílt részeken a hőérzet jóval hidegebb lesz a tényleges hőmérsékletnél (akár -2 fok), ennek megfelelően készüljön mindenki megfelelő ruházattal.
  • Felelősségvállalási nyilatkozat A versenyen a résztvevő saját akaratából saját felelősségére vesz részt, a rendezőket semmiféle kárért, sérülésért nem vonhatja felelősségre kártérítési igénnyel nem él. A résztvevőkre a KRESZ betartása kötelező, az útvonalon forgalom biztosítás nincs. A futópályán segítséget csak a frissítőpontokon lehet igénybe venni. A versenyen résztvevők hozzájárulnak, hogy a rendezvény során készült kép és videó anyagokon szerepelhetnek, interneten és televízióban, valamint azok reklámcélú felhasználásában megjelenhetnek, mindezekért ellenszolgáltatást nem kérnek.


MMM 2018.
ide kattintva tudod megnyitni a Facebook eseményt

A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 160