Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2012. Szilveszter
Visszaemlékezés: XVIII. Hegyimaraton 2012.
Akik a sikeres rendezés mögött állnak
Hogyan lett belőlem a verseny netes felelőse?
Kilenc új maratoni hőst köszöntünk!
Szilveszteri futás Zalaegerszegen, 40,9k (Franz Lang beszámolója)
Tarsoly Róbert (maraton abszolút 15.) beszámolója
Németh Ádám (maraton abszolút 12.) beszámolója
Tölli Tamás (maraton abszolút 7.) beszámolója
FIGYELEM!
Pazar eredmények minden távon!
Villámjelentés: 5+1 új rekord
És a film pörög tovább...
Visszatekintés a tavalyi versenyre
Íme a pólók!
Nem várt sikert hozott az Interaktív Térkép!
Részvételi rekord várható!?
Kedvcsináló - kétféleképpen
Kiírás: Szilveszteri Hegyimaraton 18. alkalommal is!
Elkészült az Interaktív Térkép!
A legenda születése


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Pazar eredmények minden távon!
2012.12.31


Hovanyecz György gyors munkájának köszönhetően máris böngészhetők a részletes eredménylisták az oldalunkon. Amint azt már korábban jeleztük, nemcsak a részvételi csúcs dőlt meg a 18. Szilveszteri Hegyimaratonon, hanem a futók is bőven gondoskodtak új rekordokról: egészen hihetetlen, de egyedül Bérces Edit 1997-ben futott maratoni pályacsúcsa (3:18:50) élte túl a mai napot!

De haladjunk szépen sorban!

3,5 km 
A távot 14 hölgy és 29 úr (összesen 43 futó) teljesítette. Mivel verseny nélküli örömfutásnak szánják a szervezők a távot, így pályacsúcsot nem tartunk nyilván, ezzel együtt gratulálunk minden teljesítőnek!

10,1 km 
54 hölgy, 85 úr: összesen 139 futó. A rövid táv egy testvérpár teljes "ellenőrzése" alá került: Bicsák Flóra tovább faragott tavalyi saját eredményéből (az új pályacsúcs 46:00), míg bátyja, Bence több mint egy percet javított az amúgy is bombaerős férfi csúcson (mostantól 37:23). A mögötte második helyezett Kolonics Tamás is tavalyi saját pályacsúcsán belül érkezett be.

24,2 km 
29 és 52, összesen 81 futó. A női mezőnyben két tapasztalt ultrafutó is rajthoz állt, Dr Lubics Szilvia és Tigyiné Görög Veronika (mindketten válogatottak, országos bajnokok) el is vitték az első két helyet. Tőlük éppen csak elmaradva érkezett be a tavalyi győztes, Könczöl Anett. Mindhárman az eddig érvényes pályacsúcson belüli eredményt értek el! A fiúk is lemásolták ugyanezt a produkciót, mindhárom dobogós hely erősebb, mint az eddigi legjobb idő a verseny 17 éves történetében. A győztes Garami Árpád lett, Kovács Gábor és Gadányi Bálint előtt. Mostantól az érvényes pályacsúcsok: 1:59:40 és 1:37:16.

40,9 km 
A hölgyeknél ezúttal nem volt népes mezőny, de a két induló, Sifterné Doszpot Andrea és Keszei Krisztina nagyszerűen teljesítettek, gratulálunk nekik! A férfi verseny (34 indulóval) nagy küzdelmet hozott: nagyjából féltávig együtt futott a tavalyi verseny három dobogósa, végül azonban éppen fordított sorrendben értek be a célba, mint 2011-ben. Féltávnál az ultratávokon idén kimagaslóan teljesítő Rudolf Tamás rátett egy lapáttal az addig is őrült tempóra, Korpics Attila és Lakatos Roland ezt már nem tudták követni. Tamás 2:52:03-as és Attila 2:53:54-es eredménye is jobb, mint Roland korábbi pályacsúcsa (2:54:20), aki ezúttal 2:56:09-nél csapott be a célba.

A győztesek:

3,5 km 
Horváth Loretta (Zalakomár) és Varga Zsombor (Zalaegerszeg)

10,1 km 
Bicsák Flóra (Zalaegerszeg) és Bicsák Bence (Zalaegerszeg)

24,2 km 
Dr Lubics Szilvia (Nagykanizsa) és Garami Árpád (Szombathely)

40,9 km 
Sifterné Doszpot Andrea (Nagypáli) és Rudolf Tamás (Becsehely)

Gratulálunk mindenkinek és jó pihenést, valamint Boldog Új Évet Kívánunk!
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 180