Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2012. Szilveszter
Visszaemlékezés: XVIII. Hegyimaraton 2012.
Akik a sikeres rendezés mögött állnak
Hogyan lett belőlem a verseny netes felelőse?
Kilenc új maratoni hőst köszöntünk!
Szilveszteri futás Zalaegerszegen, 40,9k (Franz Lang beszámolója)
Tarsoly Róbert (maraton abszolút 15.) beszámolója
Németh Ádám (maraton abszolút 12.) beszámolója
Tölli Tamás (maraton abszolút 7.) beszámolója
FIGYELEM!
Pazar eredmények minden távon!
Villámjelentés: 5+1 új rekord
És a film pörög tovább...
Visszatekintés a tavalyi versenyre
Íme a pólók!
Nem várt sikert hozott az Interaktív Térkép!
Részvételi rekord várható!?
Kedvcsináló - kétféleképpen
Kiírás: Szilveszteri Hegyimaraton 18. alkalommal is!
Elkészült az Interaktív Térkép!
A legenda születése


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
FIGYELEM!
2013.01.01Az aranyoslapi forrásnál a mezőny
Kedves fiatalok! 
A versenyrendezők megítélése szerint mindenféle szempontból nagyon sikeres rendezvényen vagyunk túl: minden bizonnyal sokaknak jelentett kellemes élményt vagy éppen izgalmas versenyt a szilveszteri futás. A létszámban és az eredményekben is bekövetkező látványos fejlődés megérdemli, hogy a következő napokban méltóképpen visszaemlékezzünk a legérdekesebb pillanatokra. Ennek érdekében a következő kérésekkel fordulunk mindenkihez:


  1. Kérjük, az online nevezés oldalán írjátok be a saját eredményeteket és annak rövid értékelését, hogy mindenki láthassa és jövőre is vissza lehessen rá emlékezni. Erre csak azoknak van lehetősége, akik éltek az online nevezés lehetőségével. Néhányan már meg is tették, az ő rövid értékelésüket már olvashatjátok is. Ugyanitt hozzá is tudtok szólni egymás eredményéhez.
  2. Két fényképalbum már beérkezett hozzánk, ezeket hamarosan közzétesszük az oldalon és a facebook-on is. Várjuk a további képeket, mindenkinek nagy öröm ezek segítségével felidézni a nap élményeit!
  3. Ugyanez vonatkozik a részletesebb egyéni (pl. blog) beszámolókra is: örömmel fogadjuk őket és osztjuk meg a nagy nyilvánossággal. Csak egyetlen számot írunk, ami jelzi az érdeklődés nagyságát: egyedül a tegnapi napon 1600 látogató kattintott a verseny weboldalára!
  4. Ha esetleg valaki még lemaradt volna róla: tegnap este óta elérhetők a részletes eredménylisták. Sajnos előfordulhatnak még benne apróbb pontatlanságok, ezekért elnézést kérünk és igyekszünk minél hamarabb javítani őket a beérkező visszajelzések alapján.

Az albumok, beszámolók címét, illetve az egyéb visszajelzéseket az oldal szerkesztőjének email címére (lakatos.roland@gmail.com) várjuk.
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 239