Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2016. Szilveszter
Orvosok a futásról - a maraton teljesítése után
Íme a klubok, akik a legtöbb sportolót adják a versenyre
Ismerd meg a győzteseket: villáminterjú a bajnokokkal
Ilyen volt a verseny a futók szemszögéből: egyéni beszámolók
Egy különleges teljesítmény maratonon: Nemes Róbert
Marathon Finishers: első teljesítések és a legtöbbszöri teljesítők
Egy helyen a versenyen készült felvételek
Sajtószereplés
Huszonkettedszerre is nagy siker volt az évzáró hegyimaraton!
Villámjelentés
Szilveszteri Hegyimaraton huszonkettedszer is!
Új térkép a verseny útvonaláról
Újra a Városi TV-ben a Mountain Man Marathon
Rendezői információk 3 nappal a verseny előtt
A háromszázezret is átlépte az oldal látogatottsága!
Boldog Karácsonyt az oldal minden olvasójának!
Fantasztikus 2016-os sikerek két MMM bajnoktól!
Pályabejárás december 18-án
Versenykiírás: XXII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon
Hegyimaraton: 2016-ban is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Fantasztikus 2016-os sikerek két MMM bajnoktól!
2016.12.18


Egyre közeledik az év utolsó napja, és ahogy lenni szokott, egyre jobban igyekszünk ráhangolódni az eseményre itt a weboldalon is. Ehhez kiváló lehetőség az elmúlt évekre (immár 21 korábbi évről van szó!) történő visszaemlékezés, azonban most egy más típusú cikkel indítunk.

Két fiatalember kiemelkedő sikerét szeretnénk bemutatni, akik nevével találkozhattunk már a tavalyi verseny eredménylistáján is (tipp: felülről érdemes kezdeni a nevük keresését a 10, illetve a 41 km-es számban), tehetségüket és szorgalmukat pedig sikerült megmutatni több versenyen azóta is.

Kezdjük a sort Bicsák Bencével, a zalaegerszegi származású, jelenleg pécsi színekben versenyző triatlonistával. Töretlenül folytatódott a fejlődése az idei évben is, amit számtalan alkalommal igazolt, mi most csak a legnagyobb sikerét szeretnénk kiemelni. Nem kisebb bravúrt hajtott végre, mint érmet szerzett a mexikói triatlon világbajnokságon az U23-as mezőnyben! Bence bronzérmét talán éppen erős futásának köszönheti, és végül csak másodpercekkel maradt el a brazil ezüstérmestől és a holland győztestől.

Részletek: itt és itt

Németh Gábor, a maratoni szám elmúlt három évi győztese sem tétlenkedett az idei esztendőben, a hazai futóversenyeken általában csak a hátát nézték az ellenfelek. Így volt például a novemberi Balaton Maraton versenyén is, ahol roppant erős mezőnyben sikerült az élen végezni. De Gábornak ez csak felkészülés volt egy még nagyobb erőpróbára, és örömmel számolhatunk be egy egészen friss hírről: az olaszországi rendezésű, bombaerős nemzetközi mezőnyt felvonultató 21. Maratona di Reggio Emilia versenyen 2:29:19 alatt teljesítette a 42,2 km-es távot, amivel 11. helyen végzett. Időeredménye nemzetközi szinten is tiszteletet parancsoló!

Részletek: itt és itt


Természetesen még rengeteg MMM-résztvevő ért el olyan sportsikereket, amikre joggal lehetünk büszkék, de közülük is kiemelkedőnek tartjuk Bence és Gábor produkcióját. Gratulálunk a fiúknak, és további sikereket kívánunk nekik a jövőben is!

Remélhetően Gáborral és Bencével is találkozhatunk majd újra az idei versenyen is. Pontosabban a rajtnál még találkozhatunk velük, de a rajtpisztoly eldördülése után már alighanem kissé bajos lesz tartani velük a lépést... :)
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 201