Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2016. Szilveszter
Orvosok a futásról - a maraton teljesítése után
Íme a klubok, akik a legtöbb sportolót adják a versenyre
Ismerd meg a győzteseket: villáminterjú a bajnokokkal
Ilyen volt a verseny a futók szemszögéből: egyéni beszámolók
Egy különleges teljesítmény maratonon: Nemes Róbert
Marathon Finishers: első teljesítések és a legtöbbszöri teljesítők
Egy helyen a versenyen készült felvételek
Sajtószereplés
Huszonkettedszerre is nagy siker volt az évzáró hegyimaraton!
Villámjelentés
Szilveszteri Hegyimaraton huszonkettedszer is!
Új térkép a verseny útvonaláról
Újra a Városi TV-ben a Mountain Man Marathon
Rendezői információk 3 nappal a verseny előtt
A háromszázezret is átlépte az oldal látogatottsága!
Boldog Karácsonyt az oldal minden olvasójának!
Fantasztikus 2016-os sikerek két MMM bajnoktól!
Pályabejárás december 18-án
Versenykiírás: XXII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon
Hegyimaraton: 2016-ban is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Boldog Karácsonyt az oldal minden olvasójának!
2016.12.24


Az ünnepi jókívánság mellett szeretnénk néhány fontos információt megosztani a közelgő versennyel kapcsolatban.

  • Évről-évre egyre népszerűbb a rendezvény (idén, ha az időjárás is engedi, újra megdőlhet a tavalyi 436 fős részvételi csúcs). A növekedés örömteli, de egyre nagyobb kihívás elé állítja a rendezőket. Kérünk Bennetek, kövessétek az információs felületeken (weboldal, Facebook csoport, stb.) megjelenő híreket a minél zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében.
  • A biztonságos futás érdekében több helyen is forgalomirányítók ügyelnek majd rá, hogy a közlekedő autók még véletlenül se zavarhassák a mezőny áthaladását.
  • A 3,5 km-es táv kivételével minden más távon az összes induló trikót kap majd (a képen látható), az időben nevezők még méretet is választhattak. A szervezők kérése, hogy mindenki viselje a futás alatt, szuper látvány lesz egy ekkora tömeg egységes megjelenésben!
  • A 3,5 km-es táv teljesítői sem maradnak emlék nélkül, a képen látható érem vár rájuk a beérkezés után.
  • A tavalyi évhez hasonlóan, a maratoni távon indulók számára az útvonalon több helyre is kontrollállomást telepítenek a szervezők, ahol regisztrálásra kerül minden egyes futó áthaladása. Az ehhez szükséges dugókát a reggeli rajtszámfelvételnél kapják meg a maratonisták, kaució ellenében. A kaució fényképes igazolvány vagy 10 ezer Ft lehet.
  • Egy beharangozó cikk már megjelent a Zalai Hírlapban és a Runinternational.eu oldalon (ide és ide kattintva olvashatók), de várhatóak még továbbiak a verseny előtt és után is.
  • Nagyon szépen haladnak az előnevezések (már "220 felett" járunk :D ), de arra buzdítunk mindenkit, ha lehetséges, feltétlenül éljen az online nevezés lehetőségével a weboldal felületén. A határidő december 27-e (kedd) éjfél. Az előnevezéssel nemcsak a szervezők munkáját könnyíted meg, hanem magaddal is jót teszel: alacsonyabb nevezési díjat fizetsz és a verseny reggelén rövidebb ideig kell majd sorban állnod.

 

Kellemes Ünnepeket és jó készülődést 2016 utolsó futóeseményére!
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 213