Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2016. Szilveszter
Orvosok a futásról - a maraton teljesítése után
Íme a klubok, akik a legtöbb sportolót adják a versenyre
Ismerd meg a győzteseket: villáminterjú a bajnokokkal
Ilyen volt a verseny a futók szemszögéből: egyéni beszámolók
Egy különleges teljesítmény maratonon: Nemes Róbert
Marathon Finishers: első teljesítések és a legtöbbszöri teljesítők
Egy helyen a versenyen készült felvételek
Sajtószereplés
Huszonkettedszerre is nagy siker volt az évzáró hegyimaraton!
Villámjelentés
Szilveszteri Hegyimaraton huszonkettedszer is!
Új térkép a verseny útvonaláról
Újra a Városi TV-ben a Mountain Man Marathon
Rendezői információk 3 nappal a verseny előtt
A háromszázezret is átlépte az oldal látogatottsága!
Boldog Karácsonyt az oldal minden olvasójának!
Fantasztikus 2016-os sikerek két MMM bajnoktól!
Pályabejárás december 18-án
Versenykiírás: XXII. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon
Hegyimaraton: 2016-ban is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Rendezői információk 3 nappal a verseny előtt
2016.12.28


Egyre közeledik a rajt időpontja, igyekszünk néhány hasznos információval szolgálni a régi-új versenyzők, illetve a rendezvény iránt érdeklődők számára.
 

  • Nevezés

Tegnap lezárult az online előnevezés lehetősége, minden eddiginél több, 304 futó regisztrált előzetesen! A tavalyi 283-as rekordot sikerült ezzel megdönteni. Mivel ez egyszersmind azt is jelenti, minden korábbinál nagyobb tömeg várható a reggeli sorbanállásnál, ezért arra kérünk mindenkit, ha csak teheti, érkezzen minél korábban, a tornaterem és a versenyiroda már 7:00 órától nyitva lesz. Minél korábban jössz, annál rövidebb ideig kell majd sorban állnod, és annál nyugodtabban tudsz majd ráhangolódni a 9 órás rajtra.

  • Trikó

A szervezők kérése, hogy mindenki viselje a rajtszámokkal együtt kiosztott trikót, mutassuk meg, milyen egységes csapat a futók nagy családja! Nagyszerű látvány lesz közel félezer sportoló egyforma felsőben!

  • Eredményhirdetés

Figyelem, a megszokottnál kicsit korábbra, 13:00-ra várható az eredményhirdetés megkezdése! Kivétel a 3,5 km-es táv, az ő eredményhirdetésük a futamuk után lesz majd megtartva. A három hosszabb távon viszont együtt, 13 órától kezdve hirdetünk eredményt (csúszás természetesen előfordulhat).

  • Extra mérés maratonistáknak

A tavalyi évhez hasonlóan, a maratoni távon indulók számára az útvonalon több helyre is kontrollállomást telepítenek a szervezők, ahol regisztrálásra kerül minden egyes futó áthaladása. Az ehhez szükséges dugókát a reggeli rajtszámfelvételnél kapják meg a maratonisták, kaució ellenében. A kaució fényképes igazolvány vagy 10 ezer Ft lehet.

  • Közlekedés

A Panoráma úton sikerült kinyitni az alsó- és felső sorompót is a verseny idejére. Több kritikus ponton is várható majd rendezői segítség az úttesten való áthaladáskor, de az utak nem lesznek elzárva a forgalom elől, a KRESZ betartása így alapvetően kötelező a futók számára, fokozott figyelmet kérünk mindenkitől!

  • Időjárás

Az időjárás előrejelzések szerint napsütéses, de hideg idő vár ránk az év utolsó délelőttjén. Nem túl erős szél mellett 0 fok közelében (de inkább néhány fokkal alatta) lesz majd a hőmérséklet a verseny idején. Futáshoz nem rossz idő, de alaposan fel kell öltözni, és az esetlegesen csúszó utak miatt is vigyázni kell majd!
 

  • Szponzor

A Decathlon-nak köszönjük az idei támogatásukat is, plakátjukon már olvasható a XXII. Mountain Man Marathon hírverése!
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 183