Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2014. Szilveszter
Méltó ünnep: ez volt a 20. Hegyimaraton!
2014 maratoni hősei
Beszámoló: Korpics Attila (41 km abszolút 3. hely)
Beszámoló: Kolonics Tamás (10 km abszolút 1. hely)
Albumok, beszámolók...
Íme a 2014-es eredmények!
Villámjelentés
Huszadszor is: Szilveszteri Hegyimaraton!
Strandidőre senki ne számítson!
Boldog Karácsonyt Kívánunk az oldal minden olvasójának!
A főszervező köszöntője
A polgármester köszöntője
Az ötletgazda köszöntője
Teljes a visszaemlékezés-sorozat!
Százezer látogató 4 év alatt!
Kiírás: XX. Decathlon Szilveszteri Hegyimaraton 2014.
Decathlon Szilveszteri Hegyimaraton - 20. alkalommal is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
A polgármester köszöntője
2014.12.20


A jubileumi, 20. Hegyimaraton alkalmából kértük fel Balaicz Zoltánt, Zalaegerszeg város polgármesterét, hogy köszöntse a verseny résztvevőit, illetve az esemény weboldalának olvasóit. Zalaegerszeg város önkormányzata hosszú évek óta együttműködő partner az esemény szervezésében. Balaicz Zoltán az idei évben kapta meg a bizalmat a zalaegerszegi polgároktól a város vezetésére, de az itt lakó sportbarátok már hosszú évek óta jól ismerhetik, hiszen régóta kiemelt figyelmet fordít a település sportéletére (nemegyszer találkozhattunk már vele futóesemények kapcsán, díjátadókon is).

 

Tisztelt Látogatók, Sportkedvelők, Versenyzők!


Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében nagy szeretettel köszöntöm az oldal minden Látogatóját, Versenyzőket és Érdeklődőket!

Bár a maratoni futás története körül több legenda is kering, azt bizton állíthatjuk, hogy a 42.195 méteres távolság megtétele a köznyelvben és a sportban is a kitartás, a fáradtságot nem kímélő erő, az emberfeletti teljesítmény szimbólumává, szinonimájává vált.

A modern olimpiai játékok hivatalos versenyszámaként és népszerű tömegsportként is nagy érdeklődés övezi a hosszútáv futás eme válfaját.

Zalaegerszegen az év utolsó napján immár 20. alkalommal próbálhatja ki magát különböző hosszúságú távok megtételében a vállalkozó kedvű, sportszerető közönség.

A szervezők az idén is mindent megtesznek azért, hogy a Szilveszteri Hegyimaraton 2014-ben is felejthetetlen élményeket és különleges pillanatokat nyújtson a résztvevőknek és versenyzőknek.

Zalaegerszeg sportkedvelő lakói nevében köszönöm a Zalaegerszegi Tájfutó Club, a Zalaegerszegi Triatlon Klub, a Zalaegerszegi Aszfaltszaggató Sport Egyesület, a Deák- Széchenyi Szakközépiskola, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft., a Zala megyei, a zalaegerszegi vállalkozások és az önkéntesek áldozatos munkáját, segítő közreműködését.

Minden versenyzőnek eredményes, sérülésmentes szereplést, sok sikert, a kísérőknek és szurkolóknak hangulatos és szórakoztató időtöltést, valamint Boldog Újesztendőt kívánok.

                            Balaicz Zoltán
                              polgármester
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 161