Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2014. Szilveszter
Méltó ünnep: ez volt a 20. Hegyimaraton!
2014 maratoni hősei
Beszámoló: Korpics Attila (41 km abszolút 3. hely)
Beszámoló: Kolonics Tamás (10 km abszolút 1. hely)
Albumok, beszámolók...
Íme a 2014-es eredmények!
Villámjelentés
Huszadszor is: Szilveszteri Hegyimaraton!
Strandidőre senki ne számítson!
Boldog Karácsonyt Kívánunk az oldal minden olvasójának!
A főszervező köszöntője
A polgármester köszöntője
Az ötletgazda köszöntője
Teljes a visszaemlékezés-sorozat!
Százezer látogató 4 év alatt!
Kiírás: XX. Decathlon Szilveszteri Hegyimaraton 2014.
Decathlon Szilveszteri Hegyimaraton - 20. alkalommal is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
A főszervező köszöntője
2014.12.20


A jubileumi, 20. Hegyimaraton alkalmából kértük fel Németh Jánost, az esemény szervezéséért felelős Zalaegerszegi Triatlon Klub elnökét, tolmácsolja üzenetét a rendezvény iránt érdeklődő sportolók, szurkolók, olvasók számára. Jani a kezdetektől fogva lelkes résztvevője a Szilveszteri Hegyimaratonnak, a legtöbb évben a leghosszabb, maratoni táv teljesítésével búcsúztatta az esztendőt. A szervező egyesület irányítását 2014-ben vette át, így a szervezésből hagyományosan oroszlánrészt vállaló Déri Miklós mellett idén ő az egyik fő felelőse a rendezésnek.

 

Idén is lesz Szilveszterkor Futófesztivál

XX. alkalommal kerül sor a Decathlon Egerszegi Mountain-Man Marathon megszervezésére. Ahogy megszokhattuk, a rendezvény központja a Deák Ferenc és Széchenyi István Szakközép, Szakiskola, Sportiskola.

A verseny kiötlője, Rozmán Sándor tizenharmad magával teljesítette a közel maratoni távot 1995-ben. Mára közel 400 fő induló várható, ami azt bizonyítja, hogy ez a gondolat gyökeret eresztett a zalaegerszegi, sőt szélesebb értelemben a zalai futótársadalomban.

Ezen a jubileumi megmérettetésen a már szokásossá vált rendszerben, a Zalaegerszeget körülölelő dombokon három hosszabb táv vár a mezőnyre ( 10,1 km, 24,2 km,  40,9 km) és egy rövidebb, amely csupán 3,5 km, vagyis igazi örömfutás lesz azoknak, akik tényleg csak kipróbálni szeretnék magukat. A főszervező Zalatriatlon mellett hathatós segítséget nyújt a szervezésben a Zalaegerszegi Tájfutó Club, a Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE, és persze önkéntesek közreműködése, valamint Zalaegerszeg város támogatása.

A versenyre való jelentkezés már elkezdődött, december 20-ig közel száz előnevezés érkezett az esemény honlapjára. A szervezők arra kérnek minden indulni szándékozó sportolót, hogy december 29-ig (a nevezés utolsó határidejéig), ha lehetőségük van rá, regisztráljanak.

Idén is lehetőség nyílik 14:00-tól 17:00-ig az Egerszegi Sport-és Turizmus jóvoltából a verseny utáni relaxációra a Zalaegerszegi Városi Uszodában.  

A pontos program már kialakult, reggel 8:40-ig lehet a helyszínen nevezni, 8:45-kor egy rövid tájékoztató, majd egy közös zenés bemelegítés veszi kezdetét a 9:00 órás rajtig.

A szervezők, akik szintén a futás szerelmesei, biztosak abban, hogy akik vállalják ezt a megmérettetést, ha első vagy sokadik alkalommal is teszik ezt, a következő húsz év szilveszterén is biztosan ott fognak állni a rajtvonalon.
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 175