Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2014. Szilveszter
Méltó ünnep: ez volt a 20. Hegyimaraton!
2014 maratoni hősei
Beszámoló: Korpics Attila (41 km abszolút 3. hely)
Beszámoló: Kolonics Tamás (10 km abszolút 1. hely)
Albumok, beszámolók...
Íme a 2014-es eredmények!
Villámjelentés
Huszadszor is: Szilveszteri Hegyimaraton!
Strandidőre senki ne számítson!
Boldog Karácsonyt Kívánunk az oldal minden olvasójának!
A főszervező köszöntője
A polgármester köszöntője
Az ötletgazda köszöntője
Teljes a visszaemlékezés-sorozat!
Százezer látogató 4 év alatt!
Kiírás: XX. Decathlon Szilveszteri Hegyimaraton 2014.
Decathlon Szilveszteri Hegyimaraton - 20. alkalommal is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Íme a 2014-es eredmények!
2014.12.31


Ismét megköszönjük az adatrögzítők gyors munkáját (Hovanyecz György vezetésével), máris elérhető és böngészhető a teljes eredménylista mind a 4 távra. Mintegy 330 előnevezés és helyszíni nevezés gyűlt össze, végül több mint 300-an teljesítették is a vállalt távot. Ez egy nagyon szép eredmény ilyen fagyos körülmények között!

Az eredményekről: az embertpróbáló hideg és a csúszós utak ellenére igencsak kitettek magukért a futók: egészen pazar eredmények születtek minden távon. A 6 nyilvántartott pályacsúcs fele, azaz 3 megdőlt, és a többi három számban is megközelítették az idei győztesek az eddigi legjobb eredményeket. De haladjunk sorjában!

A kezdő távot 23 lány és 19 fiú teljesítette, a leggyorsabbak Molnár Jázmin és Németh Levente voltak.

A rövid távon Hir Csenge Karola első, Kolonics Tamás negyedik győzelmét aratta. Tamás ideje alig fél perccel maradt el Bicsák Bence pályacsúcsától, de Csenge ideje is az eddigi második leggyorsabb eredmény (Bence testvére, Bicsák Flóra mögött).

Közép távon viszont a hölgyeknél és az uraknál is megdőlt a pályacsúcs! Németh Lilla megismételte tavalyi győzelmét, és pontosan 4 percet javított Dr Lubics Szilvia eddigi legjobb idején. A fiúknál egy profi versenyző, Izer Ádám állt rajthoz, és nem hagyott kétséget afelől, hogy jelenleg ő a leggyorsabb (Lillához hasonlóan szintén 4 percet faragott a régi csúcsból). Ádám zalai származású, de évek óta az Egyesült Államokban él, profi maratonfutónak készül. 24 éves, de már idén bőven 2:30 alatt teljesítette a 42,2 km-es távot.

A hosszú távon a tavalyi győztesek ismételtek, Dr Lubics Szilvia és Németh Gábor is fölényesen nyerte a számot. Gábor ráadásul még meg is javította (15 másodperccel) tavalyi rekordját, és Szilvia is nagyon közel került tavalyi pályacsúcsához. Eredménye így is a második leggyorsabb idő, ami ezen a nehéz pályán kiváló!

A győztesek:

  • Kezdő táv (3,5 km): Molnár Jázmin (Zalalövő) és Németh Levente (Zalaegerszeg)
  • Rövid táv (10,1 km): Hir Csenge Karola (Zalaegerszeg) és Kolonics Tamás (Nagykanizsa)
  • Közép táv (24,2 km): Németh Lilla (Bagod) és Izer Ádám (Bázakerettye)
  • Hosszú táv (40,9 km): Dr Lubics Szilvia (Nagykanizsa) és Németh Gábor (Vonyarcvashegy)

A győzteseknek és minden résztvevőnek gratulálunk, boldog új évet és 2015-ben további sok sikert kívánunk!

 
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 210