Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2013. Szilveszter
Visszaemlékezés: XIX. Hegyimaraton 2013.
Idén tovább nőtt az oldal népszerűsége
2013. Szilveszter maratoni hősei
Ismerd meg a győzteseket!
Különdíjasaink
Korpics Attila (maraton abszolút 2.) beszámolója
Németh Ádám (maraton abszolút 6.) beszámolója
Várjuk a képeket, beszámolókat, értékeléseket!
Íme az eredmények!
Újra nekivágunk...
Versenyre hangolódás a tavalyi beszámolókkal
Irány az uszi!
Online és helyszíni nevezés, fizetés utalással
Versenykiírás röviden
Új helyre költözött a verseny oldala
XIX. EGERSZEGI MOUNTAIN MAN MARATHON 2013
Kiírás és online nevezés december 4-én
November, azaz közeledik a hegyimaraton!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Online és helyszíni nevezés, fizetés utalással
2013.12.28


Figyelem!

Némi technikai információval szeretnénk szolgálni a nevezések online és helyszíni intézésével, illetve a regisztrációs díjak banki utalásával kapcsolatban, a félreértések elkerülése érdekében.

  • Az online nevezés 27-én éjfélkor lezárult, de a szervezők örömmel fogadják a további jelentkezéseket. Erre már csak a verseny reggelén lesz lehetőség.
  • A regisztrációs díj: 3,5 km-es távon nincs, a többi távon 1.500 Ft 18 év felett, 1.000 Ft 18 év alatt. Előnevezés esetén 1.200 Ft 18 év felett, 800 Ft 18 év alatt (ez azonban csak akkor érvényes, ha valaki banki utalással előzetesen befizette a díjat).
  • A banki utalást a Zalaegerszegi Triatlon Klub OTP számlájára (11749008-20149406) lehetett teljesíteni, a név és a választott táv megjelölésével.
  • Fontos! A bankok ünnepi munkarendje miatt aki 24-e után indította az utalást, az nem biztos, hogy időben meg fog jelenni a fogadó számlán. Ezért a későn utalóktól azt kérjük, a nevezésre hozzanak magukkal egy igazolást, másolatot az utalásról. Akinek 30-án nap közben nem érkezik meg az utalása és a verseny reggelén sem tudja azt igazolni, annak helyszíni nevezést kell fizetnie, de természetesen a díj beérkezését utólag el fogjuk könyvelni, és a jövő évi versenyen be fogjuk számítani.

Nagyon szép számmal jöttek össze előnevezések, és várhatóan még a helyszínen is sokan szeretnének majd csatlakozni, így azt szeretnénk kérni mindenkitől, hogy lehetőség szerint minél hamarabb (akár már 8 óra körül) érkezzen a helyszínre. Így a 9 órás rajtig kényelmesen intézheti mindenki a nevezést, öltözést, bemelegítést. Köszönjük!
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 223