Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2013. Szilveszter
Visszaemlékezés: XIX. Hegyimaraton 2013.
Idén tovább nőtt az oldal népszerűsége
2013. Szilveszter maratoni hősei
Ismerd meg a győzteseket!
Különdíjasaink
Korpics Attila (maraton abszolút 2.) beszámolója
Németh Ádám (maraton abszolút 6.) beszámolója
Várjuk a képeket, beszámolókat, értékeléseket!
Íme az eredmények!
Újra nekivágunk...
Versenyre hangolódás a tavalyi beszámolókkal
Irány az uszi!
Online és helyszíni nevezés, fizetés utalással
Versenykiírás röviden
Új helyre költözött a verseny oldala
XIX. EGERSZEGI MOUNTAIN MAN MARATHON 2013
Kiírás és online nevezés december 4-én
November, azaz közeledik a hegyimaraton!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZalaegerszegi SZC Deák Ferenc TechnikumZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Irány az uszi!
2013.12.30


A zalaegerszegi Városi Uszoda már a korábbi években is aktívan kapcsolódott a Szilveszteri Hegyimaraton rendezvényéhez, azonban az idén minden korábbinál színesebb program vár a résztvevőkre, így arra buzdítunk minden futót, csomagoljon fürdőruhát is a táskájába, és futás után látogassa meg az uszodát!

  • A 10 és 24 km-es távok teljesítőit a futás után várjuk az uszodában. Érdemes lesz elmenni, és tetszőleges uszásnemben teljesíteni 300 m-t, hiszen a teljesítők között értékes ajándék, nevezetesen 10 db uszodabérlet (szaunával) kerül kisorsolásra.
  • 12 órakor a három rendező egyesület, valamint a város elöljáróiból, ismert személyiségeiből álló csapat egy vidám program keretében összeméri erejét váltóúszásban, várjuk hozzá a fergeteges biztatást.
  • Délután 3 és 6 óra között a versenyen résztvett futók ingyen vehetik igénybe az uszoda szolgáltatásait (medence, szauna, gőz). Ehhez és a délelőtti 300 m-es úszáshoz is a rajtszám bemutatása szükséges.
  • Kísérők is csatlakozhatnak, nekik azonban ehhez 400 Ft-os belépődíjat kell vásárolniuk.
  • Mivel sokan jönnek a futásra nem Zalaegerszegről, szeretnénk elmondani, az uszoda csupán 300 m-re található a versenyközponttól, a Deák iskolától, könnyen megközelíthető tehát gyalogosan is.

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők!
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 177