Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2015. Szilveszter
Beszámoló MMM 2015.12.31.
Egy helyen a versenyen készült fényképek
Egyéni beszámolók
A Mountain Man Marathon idei sajtószereplése
Idén ő volt a leggyorsabb: Bicsák Bence
Maratoni részidők: ahogy a chip-ek rögzítették
2015 maratoni hősei
Nagyszerű verseny a 20 éves évfordulón!
A Városi TV-ben a Mountain Man Marathon!
Villámjelentés
Ahogy 20 éve mindig az év utolsó napján: Szilveszteri Hegyimaraton!
Hármat kell még aludni...
Kétszázezer oldalletöltés!
Közeleg a verseny - fontos információk a rendezéssel kapcsolatban!
Európa bajnokot köszönthetünk az idei versenyen Molnár Adél személyében
Versenykiírás: XXI. Egerszegi Mountain Man Marathon
Megkezdődtek az előkészületek: Hegyimaraton 2015-ben is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Közeleg a verseny - fontos információk a rendezéssel kapcsolatban!
2015.12.22


  • A biztonságos áthaladás érdekében az Alsóerdei úton forgalomirányítók ügyelnek majd rá, hogy a közlekedő autók még véletlenül se zavarhassák a mezőny áthaladását a Panoráma útról leérve.
  • A Panoráma úton valószínűleg sikerül kinyitni az alsó- és felső sorompót is a verseny idejére, már zajlik az egyeztetés erről a Zalaerdő munkatársaival.
  • A maratoni távot teljesítők valamennyien emlékpóló jutalmazásban részesülnek a versenyt követő eredményhirdetésen.
  • Ugyancsak a maratoni távon indulók számára lesz újdonság, hogy az útvonalon több helyre is kontrollállomást telepítenek a szervezők, ahol regisztrálásra kerül minden egyes futó áthaladása.
  • Egy beharangozó cikk már megjelent a Zalai Hírlapban (ide kattintva olvasható), de várhatóak még továbbiak a verseny előtt és után is.
  • Nagyon szépen haladnak az előnevezések, de arra buzdítunk mindenkit, ha lehetséges, feltétlenül éljen az online nevezés lehetőségével a weboldal felületén. A határidő december 29-e (kedd) déli 12 óra. Az előnevezéssel nemcsak a szervezők munkáját könnyíted meg, hanem magaddal is jót teszel: alacsonyabb nevezési díjat fizetsz és a verseny reggelén rövidebb ideig kell majd sorban állnod.
  • 27-én, azaz vasárnap reggel 9 órakor a Városi Uszoda épülete előtt találkozhatnak azok, akik szeretnék bejárni a pálya első felét (lényegében a 24 km-es, középső távot) még a verseny előtt. A tervezett tempó kényelmes, sokak számára tartható lesz. Kiváló alkalom mindenkinek, aki megismerné a pályát, szeretettel várnak mindenkit a szervezők.

 
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 130