Cikkek:
Versenyek:
Eredmények:
Interaktív Térkép:
Online nevezés:
Sajtómegjelenés:
Történet:
Kapcsolat:
Facebook csoport:
Statisztika:
    
2015. Szilveszter
Beszámoló MMM 2015.12.31.
Egy helyen a versenyen készült fényképek
Egyéni beszámolók
A Mountain Man Marathon idei sajtószereplése
Idén ő volt a leggyorsabb: Bicsák Bence
Maratoni részidők: ahogy a chip-ek rögzítették
2015 maratoni hősei
Nagyszerű verseny a 20 éves évfordulón!
A Városi TV-ben a Mountain Man Marathon!
Villámjelentés
Ahogy 20 éve mindig az év utolsó napján: Szilveszteri Hegyimaraton!
Hármat kell még aludni...
Kétszázezer oldalletöltés!
Közeleg a verseny - fontos információk a rendezéssel kapcsolatban!
Európa bajnokot köszönthetünk az idei versenyen Molnár Adél személyében
Versenykiírás: XXI. Egerszegi Mountain Man Marathon
Megkezdődtek az előkészületek: Hegyimaraton 2015-ben is!


Támogatók:DecathlonKnauf InsulationElf sörfőzdeKaposi TransportVöllervill üzletElektroplan 2000 Mérnök KftZALA-MÜLLEX KftJánkahegyi Gyuri CsárdaHIGH5 Sports NutritionDiamant GépszervizGreenzone Kerékpárbolt


Szervezők:Zalaegerszegi Triatlon KlubZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és SzakközépiskolájaZalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZalaegerszegi Aszfaltszaggatók SEEgerszegi Sport és Turizmus Kft
Hármat kell még aludni...
2015.12.28


Egyre közeledik a rajt időpontja, igyekszünk néhány hasznos információval szolgálni a régi-új versenyzők, illetve a rendezvény iránt érdeklődők számára.

 

  • Holnap, azaz kedden déli 12 óra az előnevezés végső határideje. Az eddigi regisztrálók száma már átlépte a 230-at, ami rekord a Szilveszteri Hegyimaraton 20 éves történetében. Az előnevezéssel nemcsak a rendezők dolgát könnyíted meg, hanem saját magadon is segítesz (rövidebb ideig kell sorban állnod 31-én, és kedvezményes nevezési díjat fizetsz). Fontos: az előnevezés csak akkor érvényes, ha ugyanezzel a határidővel megtörténik a befizetés is a Zalaegerszegi Triatlon Klub OTP számlájára: 11749008-20149406. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a nevet és a választott távot!

 

  • Kérünk mindenkit, akár nevezett előre, akár még a helyszínen szeretné ezt intézni, hogy érkezzen minél korábban! A versenyiroda 7:15-től már nyitva lesz, elméletileg 8:45-ig elfogadjuk még a nevezéseket, de a torlódás elkerülése érdekében senki ne hagyja az utolsó pillanatra.

 

  • Minden más szempontból is rekord nagyságú érdeklődés mutatkozik a Szilveszteri Hegyimaraton iránt, a jelek szerint az eddigi legtöbb résztvevő fogja futással búcsúztatni az óévet. Néhány beszédes adat: a weboldal összesített látogatottsága (oldalletöltése) tegnap átlépte a 200 ezret. A Facebook csoport létszáma is folyamatosan duzzad, közel jár már az 500-hoz. Egyedül az elmúlt 24 órában 35 nevezés futott be, és résztvevőket várunk nemcsak a szomszéd megyékből és Budapestről, hanem még Spanyolországból és Németországból is.

 

  • Az időjárás előrejelzések szerint nagy valószínűséggel napsütéses, de hideg idő vár ránk az év utolsó délelőttjén. Nem túl erős szél mellett 0 fok közelében (de inkább néhány fokkal alatta) lesz majd a hőmérséklet a verseny ideje alatt. Futáshoz nem rossz idő, de alaposan fel kell öltözni, és az esetlegesen csúszó utak miatt is vigyázni kell majd!

 

  • A Decathlon-nak köszönjük az idei támogatásukat is, plakátjukon már olvasható a XXI. Mountain Man Marathon hírverése!

 
A verseny rendezői: Zalaegerszegi Triatlon Klub - Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - Zalaegerszeg MJV Önkormányzata - ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE - Egerszegi Sport és Turizmus Kft
Az oldalt készítette: Lakatos Roland    2012. december    info@szilveszterihegyimaraton.hu
oldalletöltés ma: 149